Bu gece saatler 1 saat geri alınacak

Yaz saati uygulamasının sona ermesiyle saatler, bugünü pazar gününe bağlayan gece yarısından sonra, 04.00 itibariyle 1 saat geri alınacak.

Kış saati uygulamasının, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle 8 Kasım’a ertelenmesine yönelik düzenleme, daha önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun’un imzasıyla Başbakanlığa gönderilmişti.

Yapılan yeni düzenleme doğrultusunda, 25 Ekim’de sona ermesi gereken yaz saati uygulaması, bu yıl 8 Kasım’da sona erecek ve bugünü pazar gününe bağlayan gece yarısı saatler 04.00’ten 03.00’e alınacak.

Bakanlar Kurulu kararıyla yaz saati uygulaması kapsamında, gün ışığından daha fazla yararlanmak ve elektrik tasarrufu için saatler 29 Mart’ta 03.00’ten itibaren 1 saat ileri alınmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Rize ve çevresine sağanak uyarısı: Sıcaklıklar 4 derece artacak
YKS yerleştirme sonuçları açıklandı: Kayıt tarihleri belli oldu.
Balıkçılar “Vira Bismillah” için gün sayıyor: Gırgırlar 1 Eylül’de denize açılacak
Uydu frekansları değişiyor
TÜİK enflasyon verilerini açıkladı: Kira artış oranı belli oldu