Hafta sonu yapılan atamalarla bazı fabrika müdür ve müdür yardımcılarının görev yerleri değişmişti. 1. sürgün döneminde en çok konuşulan fabrikalardan biri olan Gündoğdu Çay Fabrikasının Müdürü İhsan Sarıkey görevinden alınarak Ortapazar Çay Fabrikası Müdürlüğüne Başuzman olarak atandı.
Sarıkey´in yerine önce Ambarlık Çay Fabrikasında İşletme ve Üretim Kısım Müdürü olarak görev yapan Ziraat Mühendisi Hasan Uzun atandı. Fakat Uzun sağlık sorunları nedeniyle görevden affını istedi.
Yaşanan bu gelişme üzerine Salarha Çay Fabrikası İşletme ve Üretim Kısım Müdürü olan Ziraat Mühendisi İrfan Topaloğlu geçici görevle Gündoğdu Çay Fabrikası Müdürlüğüne vekaleten atandı.
İrfan Topaloğlu´nun yerine ise TMMOB Rize Şube Başkanı olan Cumhuriyet Çay Fabrikasında Ziraat Mühendisi olarak görev yapan Muhammet Pertek vekaleten atandı.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
LGS sonuçları açıklandı
KARADENİZDE YAĞMUR
Akaryakıt ve sigarada bu dönem ÖTV artışı yapılmayacak
Temmuz 2026 emekli zammı belli oldu
Haziran enflasyonu açıklandı: Emekli ve memur zamları belli oldu