"Ceza Yeme Fındık Ye" Uygulaması

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trabzon'da polis ekipleri sürücülere, trafik ile ilgili broşürün yanı sıra fındık dağıttı.

"Ceza Yeme Fındık Ye" Uygulaması
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde "Ceza yeme fındık ye" uygulamasında sürücülere fındık dağıtılırken, sürücüler ceza yerine kendilerine fındık hediye edilmesinin şaşkınlığını yaşadı.
Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, amaçlarının sürücülere ceza kesmek yerine kurallara uymalarını sağlamak olduğunu belirterek günün anlamına binaen böyle bir uygulama yaptıklarını söyledi. Yavaş, "Bugün günün anlamına binaen farklı bir uygulama yapıp ceza yazmama noktasında karar vererek ceza yazmıyoruz. Asıl olan sürücülerimize kendi koltukları üzerinde kendilerine onlayn olarak eğitim faaliyeti yapmak. 'Ceza yeme, fındık ye' sloganı adı altında hem yöremizin fındığını hemde kumaşı ön plana çıkartmak" dedi.

Daha sonra sürücülere trafik polisleri, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü'nden gönüllü öğrenciler ile durdurdukları sürücülere hediyelik fındık dağıttı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

LGS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI
İstanbul'da patlayıcı ve yanıcı maddelerin satışı yasaklandı
Tülay Demir Oktay: Müzikle Kanseri Yendi, Şimdi Kendi Hikâyesinin Başrolünde
İzmir ve Bilecik "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" İlan Edildi
2025 YKS Sonuçları Açıklandı