Diyarbakır'da 7 Polisi Şehit Eden PKK Bombacısı Yakalandı

Diyarbakır'da 7 polisin şehit olduğu saldırının faili A.Ç yakalandı. Önceki gün düzenlenen ve PKK'nın üstlendiği saldırıyla ilgili dün 9 kişi gözaltına alınmıştı.

 Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde 7 polisin şehit olduğu bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında, aracı olay yerine bırakan terörist yakalandı.

KIRSALA KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Merkez Bağlar ilçesinde 7 polisin şehit olduğu, 15 polis ve 12 sivilin yaralandığı bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında, aracı olay yerine bırakan ve daha sonra polis servisinin yaklaşmasıyla birlikte uzaktan kumanda ile patlattıktan sonra kaçan, PKK'lı terörist yakalandı. A.Ç. adlı teröristin, dün gece saatlerinde kırsal alana kaçmaya çalışırken, Kocaköy ilçesinde yakalandığı öğrenildi.

9 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Terör örgütü PKK'nın üstlendiği saldırıyla ilgili 9 kişi gözaltına alınmıştı.

300 KİLO BOMBA PATLATILMIŞTI

Saldırıyı, 300 kilo bomba yerleştirilen otomobili park ederken görüntüleri ortaya çıkanPKK'lı teröristin yaptığı tespit edilmişti.


 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TCMB, Haziran 2026’da politika faizini yüzde 37'de sabit tuttu
LGS hazırlıkları başladı: Cuma günü okullar tatil edildi
Bilim ve Sanat Rize’de Aynı Çatı Altında Buluştu
AYM, süresiz nafaka düzenlemesini iptal etti
LGS Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı