Maden İlçesi girişinde bulunan yol yapım şantiyesinde 6 kişinin ölümü, 6 kişinin de yaralanmasına yolaçan hortum, aynı firmanın 200 metre ilerideki bir başka şantiyesinde çalışan işçiler tarafından saniye saniye cep telefonu ile çekildi.
YEMEK SONRASI GÖRÜNTÜ ALIYORDU
Saat 17.45'te meydana gelen hortum öncesi, işçilerin yemekten sonra çay içerken havanın kararması üzerine, işçilerden birinin cep telefonu ile çevreyi kaydetmeye başladığı tahmin ediliyor.
YÜKSELDİKÇE GENİŞLİYOR
Şantiyenin bulunduğu yere göre güneyden gelen ve yaklaşık 15 metre çapında olduğu tahmin edilen hortumun gövde kısmından başlayarak, yükseldikçe genişlediği net olarak görülüyor.
"DOLU YAĞACAK" DİYOR
Hortum diğer şantiyeye gelirken, çekilen görüntüler çay içen işçilerin birbiriyle sohbet ettiği farkediliyor. İşçilerden biri, çay getiren arkadaşına, "Bir şeker at çaya" derken, diğer işçi de hava ile ilgili tahminlerde bulunarak, "İyi doldurdu, dolu yağacak" karşılığını veriyor.
Hortumun diğer şantiyeye doğru gittiğini gören işçilerin biraz sonra olacaklardan habersiz sakin oldukları gözlenirken, görüntüler de sona eriyor
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
TÜİK, Kasım 2025 Enflasyon Verilerini Açıkladı
Türkiye ekonomisi 2025'in üçüncü çeyreğinde yüzde 3,7 büyüdü
EN HIZLI BÜYÜYEN 4'ÜNCÜ ÜLKE OLARAK KAYITLARA GEÇTİ
Türkiye Nüfusu 86 Milyona Yaklaştı
Motorine Zam Beklentisi: Litre Fiyatı 60 Lirayı Aşacak