Okmeydanı'ndaki Okçular Tekkesi yenilenerek, Okmeydanı Vakfı Spor ve Eğitim Tesisi adıyla yeniden hizmete açıldı. Başbakan Erdoğan'ın katılımı ile açılan tesislerde dün başlayan Fetih Kupası'nda başarılı olan okçulara da ödülleri verildi. Törende Mehter Takımı da konser verdi.
Modern bir yapıya dönüştürülen Okçular Vakfı Spor ve Eğitim Tesisi'nin açılışına, Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve diğer yetkililer katıldı.
ERDOĞAN: BEN KRAL DEĞİLİM HİZMETKÂRINIZIM
'BEN KRAL DEĞİLİM HİZMETKÂRINIZIM'
Erdoğan, açılışta konuşurken vatandaşlar "Başbakanın kralı Kasımpaşalı " tezahüratı yaptı. Erdoğan tezahürata "Ama ben kral değilim. Milletimin oylarıyla işbaşına gelmiş bir başbakanım. Sizin hizmetkarınızım, efendiniz değilim." karşılığını verdi.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
TÜİK, Kasım 2025 Enflasyon Verilerini Açıkladı
Türkiye ekonomisi 2025'in üçüncü çeyreğinde yüzde 3,7 büyüdü
EN HIZLI BÜYÜYEN 4'ÜNCÜ ÜLKE OLARAK KAYITLARA GEÇTİ
Türkiye Nüfusu 86 Milyona Yaklaştı
Motorine Zam Beklentisi: Litre Fiyatı 60 Lirayı Aşacak