Erdoğan hayranı muhabbet kuşu

Bu kuş, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Allah'ım sen şeker dedemi cennetine koy, amin", "Başbakan Tayyip", "AK Parti sevdalısıyım", "Ne mutlu Türküm diyene" diyor..

Aksaraylı Yakup Çetin'e ait Sütoğlan isimli muhabbet kuşu konuşuyor, cümleler kuruyor ve aynı zamanda sahibinin sorularına tek tek cevap veriyor.

Muhabbet kuşu, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Allah'ım sen şeker dedemi cennetine koy, amin", "Başbakan Tayyip", "AK Parti sevdalısıyım", "Ne mutlu Türküm diyene" ve bunun gibi cümleler kuruyor.

Kuşun sahibi Yakup Çetin, Sütoğlan ismini verdiği muhabbet kuşunu 4 yıl önce yavru olarak satın aldığını belirterek, 4 yıldır çocuğu gibi baktığını söyledi. Bir çocuk gibi kuşla ilgilendiğini belirten Çetin, 4 yıllık emeğinin karşılığını aldığını ifade ederek, "Kuşla muhabbet ediyoruz. Sorulan sorulara cevap veriyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Doğu’da Kuvvetli Yağış Uyarısı
Sağlık Bakanlığı’ndan İran’a 3 Tır Tıbbi İnsani Yardım
İsrail Başkonsolosluğu önünde silah sesleri
VAN'IN TUŞBA İLÇESİNDE 5,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU
Elektrik ve Doğalgaz Tarifelerine Yüz % 25 zam