Erdoğan ve Abdullah Gül cenazede yan yana

Darbe girişiminde hayatını kaybedenler için düzenlenen cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Abdullah Gül yan yana saf tuttu.

 15 Temmuz gecesi düzenlenen darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için İstanbul Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Fatih Camii'ndeki 5 cenaze arasında darbe girişimini protesto ettiği sırada öldürülen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank da bulunuyor.

ERDOĞAN İLE GÜL YAN YANA

Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yer aldı. Eski bakanlar Taner Yıldız, Beşir Atalay da törende saf tuttu.

ABDULLAH GÜL SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Darbe girişimine en sert tepkiyi darbeci askerlere "Hemen kışlanıza dönün" diyerek 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül göstermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Doğu’da Kuvvetli Yağış Uyarısı
Sağlık Bakanlığı’ndan İran’a 3 Tır Tıbbi İnsani Yardım
İsrail Başkonsolosluğu önünde silah sesleri
VAN'IN TUŞBA İLÇESİNDE 5,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU
Elektrik ve Doğalgaz Tarifelerine Yüz % 25 zam