Kömürle çalışan kazanın su borularının donduğu ve içinde biriken basınç nedeniyle patladığı ihtimali üzerinde duruluyor. Kazanın yaklaşık 80 metre fırlayarak çarptığı ilk duvarda kolona denk geldiği, bu nedenle daha büyük bir yıkımın engellendiği de belirtildi.
8 YILDIR ÇALIŞIYORLAR
Kazada hayatını kaybeden işçiler evli ve iki çocuk babası Mehmet Bilik (39) ile evli ve bir çocuk babası Ahmet Aksoy’un (38), aileleri facianın ardından Uşak Devlet Hastanesi Morgu’na gelerek bilgi aldı.
Aileler bir süre hastane kaldıktan sonra yakınları tarafından götürüldü. Bilik ve Aksoy’un cenazeleri ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Feci kaderi paylaşan Bilik ve Aksoy’un sekiz yıldır aynı fabrikada çalıştıkları öğrenildi.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
Doğu’da Kuvvetli Yağış Uyarısı
Sağlık Bakanlığı’ndan İran’a 3 Tır Tıbbi İnsani Yardım
İsrail Başkonsolosluğu önünde silah sesleri
VAN'IN TUŞBA İLÇESİNDE 5,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU
Elektrik ve Doğalgaz Tarifelerine Yüz % 25 zam