Fuat Avni gözaltına alındı iddiası

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında başlatılan operasyonlarla ilgili son dakika bombası geldi... İddiaya göre sosyal medyada Fuat Avni hesabını kulanan kişi gözaltına alındı.

9 kişinin bilgisayar sistemleri üzerine çalışan mühendis olduğu, bu işin başındaki kişinin Başbakanlık'ta veri işlemleriyle ilgili bir görevli olduğu iddia ediliyor.

BAŞBAKANLIK'IN VERİ TOPLAMA MERKEZİ'NDE İSTİHBARAT ŞEFİ

Fuat Avni, Başbakanlık ek binasında çalışan ve Bilişim grubunun en önemli koltuğunda oturan, Veri Toplama Merkezinin İstihbarat Şefi Akif Mustafa Koçyiğit olduğu iddiası üzerinde duruluyor.

MELİH GÖKÇEK DE TWEET ATTI

Fuat Avni'nin yakalandığına dair bir tweet de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜİK, Kasım 2025 Enflasyon Verilerini Açıkladı
Türkiye ekonomisi 2025'in üçüncü çeyreğinde yüzde 3,7 büyüdü
EN HIZLI BÜYÜYEN 4'ÜNCÜ ÜLKE OLARAK KAYITLARA GEÇTİ
Türkiye Nüfusu 86 Milyona Yaklaştı
Motorine Zam Beklentisi: Litre Fiyatı 60 Lirayı Aşacak