Hem Güldürdü Hem Düşündürdü

Rize İçin Genç Girişim Derneği Tiyatro Grubu (RİGG), tarafından hazırlanan ve dördüncü kez Rize'de sahnelenen 'Lal' oyunu Rize'de büyük beğeni topladı.

Hem Güldürdü Hem Düşündürdü
"Lal" adlı tiyatro oyunu geride bıraktığımız akşam Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yüzlerce kişinin katılımıyla sahnelendi.

Sadık Köroğlu'nun yazdığı Hatice Semiz'in yönetmenliğini yaptığı ve izleyenleri kahkahaya boğan, zaman zaman da duygusal anlar da yaşatan "Lal" adlı tiyatro oyununu izleyenler arasında Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice de yer aldı.

İki kader arkadaşının hapisten kaçtıktan sonra başlarından geçen olayların mizahsel ve duygusal yönden sahnelendiği oyun sonucunda izleyiciler oyuncu ekibini ayakta alkışladı.

lal-tiyatro-(2).jpg


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ DEMİROĞLU: TÜRKİYE HAVACILIKTA LİDER
Erbakan’dan İsrail’e Sert Tepki: “Askerî Müdahale Dahil Tüm Seçenekler Masaya Yatırılmalı”
İki Ajansın Genel Müdürü Bir Araya Geldi: BHA'dan DHA'ya Ziyaret
Emeklilerin Bayram İkramiyeleri Yarın Hesaplara Yatırılmaya Başlanıyor
Türkiye nüfusunun %14,9'unu genç nüfus oluşturdu