Heyecandan memleketini karıştırdı!

Son günlerde sorulara verilen yanlış cevaplarla sık sık gündeme gelen 'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı yarışma bu kez de ilginç bir olay yaşandı.

Yarışmacıların izleyenleri çileden çıkartan yanıtlarıyla gündemden düşmeyen bilgi yarışması önceki akşam güldürdü.

Yarışmaya Rize'den katılan yarışmacı Kenan Işık'ın sorusu üzerine Rizeli olduğunu belirterek, Trabzon ile Rize arasındaki çekişmeden bahsetti.

Bu diyalogların ardından yarışmacının eşi mikrofonu alarak eşinin heyecandan memleketini karıştırdığını, aslında Trabzonlu olduğunu kendisinin Rizeli olduğunu söylemesi stüdyodakileri kahkahalara boğdu.

Bunun üzerine yarışmacı "Trabzon'la Rize o kadar yakın ki karıştırıyoruz" diyerek espiri yaptı.

heyecandan hanım köylü oldu | izlesene.com


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TCMB, Haziran 2026’da politika faizini yüzde 37'de sabit tuttu
LGS hazırlıkları başladı: Cuma günü okullar tatil edildi
Bilim ve Sanat Rize’de Aynı Çatı Altında Buluştu
AYM, süresiz nafaka düzenlemesini iptal etti
LGS Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı