İki Ajansın Genel Müdürü Bir Araya Geldi: BHA'dan DHA'ya Ziyaret

Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü ve deneyimli gazeteci Muhammet Kaçar, Demirören Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Cemal Coşkun’u makamında ziyaret etti.

22 yıl görev yaptığı DHA’yı yeniden ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaçar, Cemal Coşkun’un genel müdürlük görevine gelmesiyle birlikte ajansın başarı grafiğinin yükseldiğini ifade etti.

Kaçar, “Yıllarca emek verdiğim bu yapının bugün geldiği noktayı görmek beni mutlu etti. Cemal Bey’in vizyoner yaklaşımıyla DHA’nın daha da güçlendiğine inanıyorum,” dedi.

DHA Genel Müdürü Cemal Coşkun ise ziyaretinden dolayı Muhammet Kaçar’a teşekkür etti.

Görüşmede, iki ajans arasındaki olası iş birlikleri ve medya sektöründeki güncel gelişmeler de ele alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜİK, Kasım 2025 Enflasyon Verilerini Açıkladı
Türkiye ekonomisi 2025'in üçüncü çeyreğinde yüzde 3,7 büyüdü
EN HIZLI BÜYÜYEN 4'ÜNCÜ ÜLKE OLARAK KAYITLARA GEÇTİ
Türkiye Nüfusu 86 Milyona Yaklaştı
Motorine Zam Beklentisi: Litre Fiyatı 60 Lirayı Aşacak