İşten çıkartılmayı kabul edemedi

Artvin'in Şavşat İlçesinde işten çıkarılan genç çalışmış olduğu kurum şefini av tüfeği ile vurdu.

Yaklaşık 1 yıldır Şavşat ÇEDAŞ ta ihaleyi alan bir firmanın elemanı olarak çalışan Ö.D. (32) işten çıkarılınca çalıştığı kurum şefi B.K.yı av tüfeği ile vurarak yaraladı.

Şavşat’ta meydana gelen sel felaketinde anne babasını ve bir yeğenini kaybeden genç çeşitli ruhi ve ekonomik sorunlar yaşarken ÇEDAŞ ihalesini alan şirket tarafından yaklaşık bir yıl önce işe alınmıştı.

Şavşat Muhabirimiz Nurbay Usta´nın edindiği bilgiye göre işten çıkarılan genç Ö.D. çalıştığı kurumda şef olarak çalışan B.K. Şavşat ÇEDAŞ işletmesi önünde bir el ateş ederek ayağından yaraladı. Sağ ayağına av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği B.K. Şavşat Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ö.D.nin tüfeğinden çıkan saçmalar çevredeki araçlara isabet ederken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Ö.D. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye, ABD’yi Son Dakika Golüyle Devirdi: Millilerden 3-2’lik Galibiyet
Başkentte protokolü buluşturan düğün: Nusret Durur’un oğlu dünya evine girdi
TCMB, Haziran 2026’da politika faizini yüzde 37'de sabit tuttu
LGS hazırlıkları başladı: Cuma günü okullar tatil edildi
Bilim ve Sanat Rize’de Aynı Çatı Altında Buluştu