Kalpar'dan Rize Valisi'ne Ziyaret

Çaykur Rizespor Teknik Direktörlüğünden istifa eden Hüseyin Kalpar, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yönetim kuruluna sunduğu istifasının ardından başlattığı veda ziyaretleri çerçevesinde Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen veda ziyaretinde Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, Kalpar'a bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek, "İlin Valisi olarak hocamızdan çok memnunduk, kanaatime göre çok iyi çalışmalar yaptı, bazen şans yaver gitmez, şansızlık oldu, isterdim ki biz hocalarımızla şampiyonluklar yaşayalım, nasip olmadı. Hocamıza hizletlerinden dolayı teşekkür ederim. Disiplinli çalışmaları, temsil kabiliyeti ve oluşturduğu atmosferden dolayı da kendisine ayrıca teşekkür ederim. Takımın başarısızlığını, hiç bir mazeretin arkasına atmadan üstlenen ve yönetimle hiçbir kırgınlık yaşamadan görevinden ayrılan, bu dik duruşu nedeniyle bile takdir edilmeye değer Hüseyin Kalpar hocamıza, Bahattin Güneş hocamıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Rize'yi, Rize'lileri, İl'in tüm yöneticilerini özellikle Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun kendilerine ilgisini, desteğini unutmayacağını belirten Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Hem üzüntü hem sevinci bir arada yaşamaktayım, böyle değerli sporun her dalında ilgilenen ve bizlerin yanında olan değerli Valimle çalışmaktan sevincimi hem de bu birlikteliğin kısa sürmesinden dolayı üzüntülerimi ifade ediyorum. Süre olarak kısa ama kapsadığı alan olarak çok uzun zamana sığdırılacak beraberliklerimizden dolayı herkese teşekkür ederim. En büyük üzüntüm, gerçekten çok değerli Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerinden ayrılmamdır, kalbim daima sizlerle olacaktır" dedi.

Veda ziyareti sonunda Vali Hacımüftüoğlu tarafından Rize Talip Kahraman El Sanatları Merkezinde yapılan çam işlemelerden Rize anısı olarak Hüseyin Kalpar ve Bahattin Güneş'e hediye edildi.

Teknik Direktör Kalpar'ın veda ziyaretine yardımcısı Bahattin Güneş ve Çaykur Rizespor Tesis Müdürü Arif Kamburoğlu da eşlik etti.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Hanifi Bayır Hoca Vefat etti
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
GENÇLERE YÖNELİK BECERİ GELİŞTİRME PROJESİ
CEMEVLERİNİN ELEKTRİK GİDERLERİNİ DEVLET ÖDEYECEK
İzmir'de 4.5 deprem