İfşa yasası ile balda ve ette olduğunu gibi çayda da kaçak çay harmanlayıp paketlere koyanların açıklanması durumunda sektörün düzlüğe çıkacağını dile getiren Karaca o arkadaşlara sesleniyorum ciddi sorunlar yaşayacaklara çayın kurtuluşu ifşa yasasında olacaktır tüketiciyi yanıltan firmalara biran önce açıklanmalıdır dedi.
Karaca ayrıca sektörde Çaykur’un olmaması durumunda üreticinin pozisyonu olmayacağını ifade ederek ben bir özel Sektör temsilcisi olarak açıkça söylüyorum buradan iş özel sektöre kalsa 50 kuruştan fazla vermez bunda müstahsil çok iyi bilsin dedi.
Karaca bu işleri organize edenlerin ise çay lobisi olduğunu bununda içinde de Rize ayağında yer alan firmaların bulunduğunu söyledi.
AYRINTILI AÇIKLAMALAR BİRAZDAN
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti'ye katıldı.
Türkiye - İtalya maçı bugün: Milli maç saat kaçta, hangi kanalda?
Şanlıurfa'da 5,4 büyüklüğünde deprem
SİLİVRİ AÇIKLARINDA BULUNAN CANSIZ BEDENİN, 'TUĞBERK İMAMOĞLU' GEMİSİNİN KAPTANI YAŞAR KAYHAN'A AİT OLDUĞU TESPİT EDİLDİ
Rize ve çevresine sağanak uyarısı: Sıcaklıklar 4 derece artacak