AK Parti Rize Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Hasan Karal, 24, 25 ve 26 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Türk Arap Parlamenterler Birliği toplantısında TBMM adına bir konuşma yaptı.
AK Parti Rize Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Hasan Karal, İslam dünyasının kendi gündemini artık kendisinin belirleme zamanın geldiğini belirterek, ‘’Türkiye öncülüğünde İslam Ülkelerinin artık çok daha güçlü bir duruma geldi. İslam ülkelerinin tamamının arasında vizelerin kalkması gerekir’’dedi.
Başkenti Kudüs olan Filistin devletinin en kısa zamanda kurulmasının zorunluluk olduğunu ifade eden Karal, ‘’Siyasi, kültürel, sosyal ve ekonomik konularda dayanışmanın artarak devam etmesi gerekir. ’’diye konuştu.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
Doğu’da Kuvvetli Yağış Uyarısı
Sağlık Bakanlığı’ndan İran’a 3 Tır Tıbbi İnsani Yardım
İsrail Başkonsolosluğu önünde silah sesleri
VAN'IN TUŞBA İLÇESİNDE 5,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU
Elektrik ve Doğalgaz Tarifelerine Yüz % 25 zam