Leyla Zana: Kim silaha sarılmışsa halklara ihanet eder

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Ağrı Milletvekili Leyla Zana, biten barış süreciyle ilgili açıklama yaptı.

Leyla Zana: Kim silaha sarılmışsa halklara ihanet eder
HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana, görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi eşbaşkanları Sabri Özdemir, Gülistan Akel ve 26 DBP’liye destek için Batman Belediyesi’ni ziyaret etti.


SİLAHA SARILAN İHANET İÇİNDEDİR

Çalışabilecek kim varsa gözaltında ya da tutuklu olduğunu belirten Zana, şunları söyledi: Zaman zaman sorular geliyor, diyorlar ki: 'Kim bu süreci bozdu?' diyorum ki: “Kim öncelikle operasyon kararı çıkardıysa ve uygulamaya soktuysa bu süreci bozan taraf kendileridir.”



"BİZE İHANETÇİ DİYOLAR"

Bize “İhanetçi” diyorlar. Bence silah lobilerine teslim olanlar ihanetçidir. Kim ki silaha bu kadar sarılmışsa ve çözümü silahta görüyorsa halklara da ihanet edenler onlardır.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri Yarın Hesaplara Yatırılmaya Başlanıyor
Türkiye nüfusunun %14,9'unu genç nüfus oluşturdu
Fatih Erbakan’dan PKK’nın Fesih Kararına Tepki: “İhtiyatlı Bir İyimserlikle Yaklaşıyoruz”
Ağıralioğlu'ndan "terörsüz Türkiye" süreci için referandum çağrısı
İstanbul'da bir deprem meydana geldi