Leyla Zana: Kim silaha sarılmışsa halklara ihanet eder

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Ağrı Milletvekili Leyla Zana, biten barış süreciyle ilgili açıklama yaptı.

HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana, görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi eşbaşkanları Sabri Özdemir, Gülistan Akel ve 26 DBP’liye destek için Batman Belediyesi’ni ziyaret etti.


SİLAHA SARILAN İHANET İÇİNDEDİR

Çalışabilecek kim varsa gözaltında ya da tutuklu olduğunu belirten Zana, şunları söyledi: Zaman zaman sorular geliyor, diyorlar ki: 'Kim bu süreci bozdu?' diyorum ki: “Kim öncelikle operasyon kararı çıkardıysa ve uygulamaya soktuysa bu süreci bozan taraf kendileridir.”



"BİZE İHANETÇİ DİYOLAR"

Bize “İhanetçi” diyorlar. Bence silah lobilerine teslim olanlar ihanetçidir. Kim ki silaha bu kadar sarılmışsa ve çözümü silahta görüyorsa halklara da ihanet edenler onlardır.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Rize ve çevresine sağanak uyarısı: Sıcaklıklar 4 derece artacak
YKS yerleştirme sonuçları açıklandı: Kayıt tarihleri belli oldu.
Balıkçılar “Vira Bismillah” için gün sayıyor: Gırgırlar 1 Eylül’de denize açılacak
Uydu frekansları değişiyor
TÜİK enflasyon verilerini açıkladı: Kira artış oranı belli oldu