Mucize Bebek Öldü!

Batman'da, önceki gece PKK'lı teröristlerin saldırısında ölen 8 aylık hamile Mizgin Doru'nun hastanede sezaryenle alınan bebeği bir gün yaşayabildi.

Dünyaya gözlerini öksüz açan ve konulduğu kuvözde yaşam savaşı veren bebeğin durumu bu sabah kötüleşti. Doktorların tüm çabasına karşın henüz adı konmayan terör öksüzü bebek saat 08.20'de öldü.

Bebeğin cenazesinin bugün ailesi tarafından hastaneden alınarak Örmegöze Köyü'nde dün defnedilen annesi ve ablasının yanında toprağa verileceği belirtildi.

Saldırıda yaralanan baba Talat Doru ve kızı Şeyma Doru'nun ise tedavisinin sürdüğü; saldırıda ağır yaralanıp beyin ölümü gerçekleşen komiser yardımcısı Adem İlkılıç'ın ise makineye bağlı yaşatılmaya devam edildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜİK, Kasım 2025 Enflasyon Verilerini Açıkladı
Türkiye ekonomisi 2025'in üçüncü çeyreğinde yüzde 3,7 büyüdü
EN HIZLI BÜYÜYEN 4'ÜNCÜ ÜLKE OLARAK KAYITLARA GEÇTİ
Türkiye Nüfusu 86 Milyona Yaklaştı
Motorine Zam Beklentisi: Litre Fiyatı 60 Lirayı Aşacak