O Binbaşı'dan kötü haber

Nusaybin'de dün teröristlerin bir binada tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 uzman çavuşun şehit olduğu saldırıda yaralanan Binbaşı Necmettin Tetik, GATA'ya sevk edildi.

 Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde dün PKK'lı teröristlerin bir binada tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 uzman çavuşun şehit olduğu saldırıda yaralanan Adıyaman Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik, Ankara GATA'ya sevk edildi. Binbaşı Tetik'in operasyonlar sırasında bir çocuğun elini öperken çekilen fotoğrafı Jandarma Dergisi'nin Şubat ayı sayısında kapak olarak olarak kullanılmıştı.

1 ASKER ŞEHİT OLDU, 11 GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALANDI

Nusaybin'de 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağıyla birlikte güvenlik güçleri, hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor. Dün ilçenin Fırat Mahallesi'nde PKK'lıların tuzakladığı bombayı infilak ettirdiği saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar şehit olurken, aralarında Adıyaman Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik'in de bulunduğu 11 güvenlik görevlisi yaralandı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Doğu’da Kuvvetli Yağış Uyarısı
Sağlık Bakanlığı’ndan İran’a 3 Tır Tıbbi İnsani Yardım
İsrail Başkonsolosluğu önünde silah sesleri
VAN'IN TUŞBA İLÇESİNDE 5,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU
Elektrik ve Doğalgaz Tarifelerine Yüz % 25 zam