Kumru ilçesi Ortaca Mahallesi'nde yaşayan Hakkı Cep'in ölmeden salası verildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan kimliği henüz belirlenemeyen kişi Kumru Merkez Camii Müezzini Muharrem Alkasan'ı arayarak, Ortaca Mahallesi'nden Hakkı Cep'in (61) öldüğünü ve salasının verilmesini istedi. Bunun ardından Hakkı Cep'in salası verilerek öğlen namazına müteakip Ortaca Mahallesi'nde namazının kılınacağı ilan edildi. Salası verildiğinde ilçe merkezinde olan Hakkı Cep, şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı.
Vatandaşlar tarafından da duyulan sala ile çevresinde bulunan tanıdıkları da şaşkınlıklarını gizleyemediler. İlk önce salayı veren müezzini bulan Hakkı Cep, daha sonra birlikte cumhuriyet savcılığına giderek bu olayla ilgili olarak ifade verdiler.
Sık sık telefonu çalan Hakkı Cep, tanıdıklarına ölmediğini söyleyerek yaşadığını ispat etmeye çalıştı. Olayın gerçek olmadığı anlaşılması üzerine salası verilen Hakkı Cep'in ölmediği dair tekrar Kumru Merkez Camii hoparlöründen bilgilendirilme yapıldı.
Ölmeden salası verilen Hakkı Cep, "Kumru merkezindeydim, birden salam verilince çok şaşırdım. Çevremdekiler de şaşkın şaşkın bana bakmaya başladı. Birisinin bana şaka yaptığını anladım ve müezzine giderek bilgi aldım ve birlikte savcılığa şikayette bulunduk" dedi.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
TÜİK, Kasım 2025 Enflasyon Verilerini Açıkladı
Türkiye ekonomisi 2025'in üçüncü çeyreğinde yüzde 3,7 büyüdü
EN HIZLI BÜYÜYEN 4'ÜNCÜ ÜLKE OLARAK KAYITLARA GEÇTİ
Türkiye Nüfusu 86 Milyona Yaklaştı
Motorine Zam Beklentisi: Litre Fiyatı 60 Lirayı Aşacak