Ordu'nun Çamaş ilçesinde, aşırı yağış nedeniyle heyelan meydana geldiği ve Çamaş-Gürgentepe karayolunun trafiğe kapandığı bildirildi.
Ordu Valisi Orhan Düzgün, yaptığı açıklamada, birkaç gündür devam eden sağanak nedeniyle, dün gece Çamaş-Gürgentepe karayolu Damşur mevkisinde heyelan olduğunu belirtti.
Heyelan nedeniyle Çamaş-Gürgentepe karayolunun trafiğe kapatıldığını ifade eden Vali Düzgün, ''Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Heyelan, yakın olan yerleşim yerlerine zarar vermedi. İlk etapta bazı vatandaşlarımız heyelan yüzünden tedirgin olmuşlar. Ancak şuan için evlerin boşaltılması gibi bir şey söz konusu değil'' dedi.
Vali Düzgün, yolun trafiğe açılması için İl Özel İdaresi ekiplerince çalışma başlatıldığını aktardı.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
Bilim ve Sanat Rize’de Aynı Çatı Altında Buluştu
AYM, süresiz nafaka düzenlemesini iptal etti
LGS Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı
TÜRKİYE EKONOMİSİ 2026 YILI BİRİNCİ ÇEYREKTE YÜZDE 2,5 BÜYÜDÜ
Malatya Pütürgede deprem