Ovit Başbakan'ın Gündeminde

O günden bu yana Ovit’te çalışmalar devam ederken tamamlandığında dünyanın 3.büyük tüneli olacak Ovit tüneli Başbakan Erdoğan’ın Ak Parti Kızılcahamam’daki toplantısında da gündemindeydi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da gerçekleştirilen AK Parti 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Marmaray ve Ovit Tüneli çalışmalarına değindi.

Erdoğan, "Kuyuyu kimse görmüyor, ama minareyi görüyorlar. Marmaray sadece Türkiye'de değil dünyada ses getirecek. Rize'yi Erzurum'a bağlayacak 15 kilometrelik Ovit tünelinin çalışmaları başladı, tünel açılıyor. Burası kışın tamamen kapanırdı, araç trafiği biterdi. Tünel açılınca Erzurum-Rize arası trafik yoğunlaşacak. Bu tüneli 2015'te tamamlıyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

TÜİK, Kasım 2025 Enflasyon Verilerini Açıkladı
Türkiye ekonomisi 2025'in üçüncü çeyreğinde yüzde 3,7 büyüdü
EN HIZLI BÜYÜYEN 4'ÜNCÜ ÜLKE OLARAK KAYITLARA GEÇTİ
Türkiye Nüfusu 86 Milyona Yaklaştı
Motorine Zam Beklentisi: Litre Fiyatı 60 Lirayı Aşacak