Siirt-Pervari karayolunda, patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 8 asker şehit oldu.
PKK'DAN BOMBALI TUZAK
Doğan Haber Ajansı'nın geçtiği bilgiye göre ise Siirt'in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasındaki karayolunda devriye görevini yürütün askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılar yola tuzakladıkları bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi.
Şirvan-Pervari karayolu Üçyol mevkiinde meydana gelen patlamada 8 asker şehit oldu.
Patlamanın ardından askerlerin cenazeleri hastaneye kaldırılırken kimlikleri de açıklandı. Şehit olan askerlerin isimleri şöyle:
“Jandarma uzman çavuş Hakan Aktürk-Burdur, jandarma uzman çavuş Ferdi Gerekli-Adana, uzman çavuş Barış Akın-Ankara, jandarma er Mehmet Halil Barkın-Şırnak’ın Silopi ilçesi, jandarma er Recep Beycur-Erzurum, jandarma er Ömer Erüstün-Kahramanmaraş, jandarma er Bahadır Aydın-Bursa, jandarma er Emre Kaan Arlı-Kocaeli.”
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
Rize ve çevresine sağanak uyarısı: Sıcaklıklar 4 derece artacak
YKS yerleştirme sonuçları açıklandı: Kayıt tarihleri belli oldu.
Balıkçılar “Vira Bismillah” için gün sayıyor: Gırgırlar 1 Eylül’de denize açılacak
Uydu frekansları değişiyor
TÜİK enflasyon verilerini açıkladı: Kira artış oranı belli oldu