Mersin'de terör örgütü PKK'nın silahlı eyleme başlama yıl dönümü olan 15 Şubat öncesi korsan gösteri yapan 18 yaşındaki gencin polise atmak için hazırladığı bomba elinde patladı.
Sol elindeki parmakları kopan genç Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
PARÇA TESİRLİ BOMBA ELİNDE PATLADI
Terör örgütünün silahlı eyleme başlama yıl dönümü olan 15 Şubat öncesi bir grup Toroslar ilçesi ile Akdeniz ilçesindeki kenar mahallelerde korsan gösteri yaparak polise taşla saldırdı. İddiaya göre Mersinli Ahmet Bulvarı Cello Çeşmesi kavşağında ise devriye gezen zırhlı polis aracına Reşit T. tarafından atılmak istenen parça tesirli bomba elinde patladı.
PARMAKLARI KOPTU
Sol elindeki parmakları kopan Reşit T. olayın üzerinden uzun süre geçtikten sonra yakınları tarafından Toros Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan Reşit T. daha sonra tedavi altına alındı. Polis olay yerinde yaptığı bütün araştırmaya rağmen Reşit T.'nin kopan parmaklarını bulamadı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
TÜİK enflasyon verilerini açıkladı: Kira artış oranı belli oldu
TÜİK, temmuz ayı enflasyon verilerini açıkladı
LGS sonuçları açıklandı
KARADENİZDE YAĞMUR
Akaryakıt ve sigarada bu dönem ÖTV artışı yapılmayacak