Rize Belediyesi tarafından sosyal, sportif, kültürel etkinlikler içerisinde 3 yıl önce düzenlenmeye başlanan ve bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek Rize Belediyesi 4. Yaz Sporları Şenliği bugün başlıyor.
İçerisinde ödüllü yarışmalar, Mehter Takımı'nın kortej eşliğinde yürüyüşü, Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi “Türk Yıldızları”nın Rize semalarındaki gösterisi, oyunlar ve birbirinden değerli sanatçıların da konserlerinin yer aldığı; okulların da tatilde olduğu dönemde 10 gün boyunca tatil fırsatını eğlenceye dönüştürecek Rize Belediyesi 4. Yaz Sporları Şenliği bugün Cumhuriyet Meydanı Atatürk Büstü önünde 17.00'de Karizma Show ile başlıyor. 18.30'da ise kortejle Meydandan sahile kadar geniş katılımlı yürüyüş gerçekleştirilecek.
Bu akşam sahne alacak ünlü sanatçı Gökhan Birben ise 20.00'da Sahil Parkı'nda düzenlenecek konseriyle Rizelileri coşturacak.
Yarınki programda ise (Cumartesi günü) saat:14.30'da Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi “Türk Yıldızları, Sahil Parkı'nda Rize semalarında Rizelileri büyüleyecek gösteriyle Rizelilerle buluşacak. Akşam ise Volkan Arslan 20.00'de konser verecek.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
TCMB, Haziran 2026’da politika faizini yüzde 37'de sabit tuttu
LGS hazırlıkları başladı: Cuma günü okullar tatil edildi
Bilim ve Sanat Rize’de Aynı Çatı Altında Buluştu
AYM, süresiz nafaka düzenlemesini iptal etti
LGS Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı