Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Karadeniz'in zor bir memleket olduğunu belirterek, "Denizi dalgalı, dağları Dumanlı, dereleri fırtınalı, ama biz bu yörenin insanları zorlukları severiz. İnşallah Rize'miz, Doğu Karadeniz'imiz hak ettiği gelişmeyi yakalayacaktır" dedi.
Bakan Bayraktar, bundan sonra seri temel atmaları ve açılışları gerçekleştireceklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak Rize'nin çevre düzeni planlarını bitirdik. Bundan sonra çok seri bir şekilde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Orman ve su İşleri Bakanlığı ile yapmamız gereken dere ıslahları, yani Rize sahilinde bulunan 23 derede dere ıslahı çalışmalarına başlayacağız. Arkasından kentsel dönüşüm kapsamında belediyemizle çalışmalar yapacağız. Bundan sonra Rize'de ve bölgemizde yatırımlarımızı hızlı bir şekilde devam ettireceğiz."
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
TÜİK, Kasım 2025 Enflasyon Verilerini Açıkladı
Türkiye ekonomisi 2025'in üçüncü çeyreğinde yüzde 3,7 büyüdü
EN HIZLI BÜYÜYEN 4'ÜNCÜ ÜLKE OLARAK KAYITLARA GEÇTİ
Türkiye Nüfusu 86 Milyona Yaklaştı
Motorine Zam Beklentisi: Litre Fiyatı 60 Lirayı Aşacak