Rize'de, Kamu Hastaneler Birliği (KHB) sistemine geçişin ardından daha önce yönetici olarak görev yapan kişilere teşekkür plaket verdi.
Kamu Hastaneler Birliğinin kurulmasının ardından sonra yeni yöneticilerin göreve başlamasıyla birlikte eski yöneticilere teşekkür plaketi verildi. Rize Devlet Hastanesi toplantı salonunda Kamu Hastaneler Birliği öncesinde görev alan hastane yöneticilerine plaket takdimi yapıldı.
Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül ile çok sayıda yönetici ve davetlinin katılımı ile tören gerçekleştirildi. Daha önce görev yapan ve içlerinde başhekim, başhekim yardımcısı, müdür, müdür yardımcısı ile başhemşire ve yardımcıları olmak üzere 36 kişiye plaket verildi.
Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, yaptığı açıklamada, KHB sistemi öncesinde görev yapan tüm yöneticilere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ahde vefa örneği göstererek hizmet eden yöneticilerin unutulmaması gerektiğini söyledi.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
Doğu’da Kuvvetli Yağış Uyarısı
Sağlık Bakanlığı’ndan İran’a 3 Tır Tıbbi İnsani Yardım
İsrail Başkonsolosluğu önünde silah sesleri
VAN'IN TUŞBA İLÇESİNDE 5,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU
Elektrik ve Doğalgaz Tarifelerine Yüz % 25 zam