Rize'de uyuşturucu satıcılarına her gün darbe

Rize'de uyuşturucu arama köpeği "Hektor" ile yapılan aramada, bir evin bahçesinde taşlar arasına saklanmış ECSTASY hap ele geçirildi.

 Edinilen bilgiye göre 26 Nisan Çarşamba günü 155 Polis İmdat Hattına yapılan Uyuşturucu Madde Ticareti Yapıldığına dair bir ihbarı değerlendiren Rize İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Paşakuyu Mahallesinde belirtilen adreste arama yaptı.
Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin uyuşturucu arama köpeği "Hektor" marifetiyle yaptığı aramada, evin bahçesinde taşların arasına gizlenmiş vaziyette 13 adet sarı ve kırmızı renkte ECSTASY hap ve bir adet ruhsatsız tabanca  ele geçirildi.
Olayın ilgili şüphelisi B.A. gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Rize ve çevresine sağanak uyarısı: Sıcaklıklar 4 derece artacak
YKS yerleştirme sonuçları açıklandı: Kayıt tarihleri belli oldu.
Balıkçılar “Vira Bismillah” için gün sayıyor: Gırgırlar 1 Eylül’de denize açılacak
Uydu frekansları değişiyor
TÜİK enflasyon verilerini açıkladı: Kira artış oranı belli oldu