İstanbul ili Ümraniye ilçesinde yaşayan ve 3 aydır yakalandığı hastalık dolayısıyla tedavi görmekte olan; RTEÜ Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Midilli'nin amcası Haydar Midilli bugün sabah 08.00 sıralarında Ümrani'yede vefat etti.
Merhum Midilli'nin cenazesi yarın (Pazar günü) Ümraniye ilçesinde öğle namazına müteakiben Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardındna aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.
Öte yandan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli, bir yıl önce babasını kaybetmenin acısını yaşadıktan sonra 6 ay önce babaannesini ve bir hafta önce de eniştesini kaybetmişti. Bugün sabah saatlerinde Amcası Haydar Midilli'yi Hakkın yolculuğuna uğurlayan Prof. Dr. Adnan Midilli böylece son bir yılda 4 büyük acıyı yaşadı.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
Rize ve çevresine sağanak uyarısı: Sıcaklıklar 4 derece artacak
YKS yerleştirme sonuçları açıklandı: Kayıt tarihleri belli oldu.
Balıkçılar “Vira Bismillah” için gün sayıyor: Gırgırlar 1 Eylül’de denize açılacak
Uydu frekansları değişiyor
TÜİK enflasyon verilerini açıkladı: Kira artış oranı belli oldu