Bir şirkette çalışan genç kız, dün işten çıkıp evine gitmek isterken otomobil galerisi bulunan Mustafa G.’nin sözlü tacizine uğradı. Mustkafa G., daha sonra kızı kolundan tutup zorla işyerine sokarak öptükten sonra elle tacizde bulundu.
Şüphelinin elinden kurtulan ve gözyaşları dökerek eve giden genç kız başından geçenleri ailesine anlattı. Bunun üzerine ailenin erkekleri toplanarak genç kızı de yanlarına alıp Mustafa G.’yi işyerinde yakalayıp meydan dayağı attı.
GENÇ KIZ OLAYI ANLATTI
Kavga ihbarı üzerine sevk edilen polisler tarafları gözaltına aldı. Polis merkezinde ifade veren genç kız , "Minibüs durağına gitmek için yola çıktım. işyerinin önünden geçmek zorunda kaldığım Mustafa G. son 1 aydır beni her gördüğünde sözlü tacizde bulundu. Dün akşam da evime giderken önce laf attı. Duymamazlığa geldim. Bu kez yanıma gelip beni kolumdan tutarak zorla işyerine sokup öptü ve eliyle taciz etmek istedi. Kurtulup durumu aileme bildirdim" dedi.
Kızın yakınları ifadesi alınarak serbest bırakılırken suçlamaları kabul etmeyen Mustafa G., polis tarafından gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
Erzincan Kemah’ta 4.9 Büyüklüğünde Deprem
TÜİK, Ocak 2026 enflasyonunu açıkladı
Bugün kandil mi? Berat Kandili ne zaman, hangi gün?
Ankara’da Bir İlk: Yabancılara Yönelik İngilizce Terapi Hizmeti Başladı
En düşük emekli maaşı farkının ödeneceği tarih açıklandı: 4 Şubat, Çarşamba günü verilecek