Sedat Peker, Festival Programını İptal Etti

Ünlü İş Adamı Sedat Peker, üst üste şehit cenazelerinin gelmesi üzerine Rize’de katılacağı festival programını iptal etti.

Sedat Peker, Festival Programını İptal Etti
Ünlü İş Adamı Sedat Peker, son günlerde artan PKK saldırıları sonucu şehit edilen asker ve polislerin acısı dinmediğinden Rize’de Ekşioğlu Vakfınca düzenlenecek olan ve Hizmet Nişanıyla onurlandırılacağı Ovit Şenlikleri programını iptal etti.

Ünlü iş adamı Sedat Peker, 9 Ağustos'ta İkizdere ilçesi Ovit Yaylasında düzenlenecek olan Ekşioğlu Ovit Şenliklerine katılmayacak. Peker'in Hizmet Nişan Ödülünü alacağı Rize programının ise ne zaman yapılacağına dair tarih henüz belli olmadı.

Ekşioğlu Vakfı’nın ise Ovit Şenliklerini yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri Yarın Hesaplara Yatırılmaya Başlanıyor
Türkiye nüfusunun %14,9'unu genç nüfus oluşturdu
Fatih Erbakan’dan PKK’nın Fesih Kararına Tepki: “İhtiyatlı Bir İyimserlikle Yaklaşıyoruz”
Ağıralioğlu'ndan "terörsüz Türkiye" süreci için referandum çağrısı
İstanbul'da bir deprem meydana geldi