Trabzon'da İntihar

Okulların tatil olmasından dolayı okuduğu Aksaray Üniversitesinden ailesinin yanına gelen inşaat mühendisi Faik Bayrak, Trabzon’un Esiroğlu beldesinde kendini yol kenarında bulunan çam ağacına asarak intihar etti.

Trabzon’un Esiroğlu Beldesinde, Aksaray Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Faik Bayrak önceki gün babasının iş yerine gitti. Akşam saatlerine kadar babasıyla oturan Bayrak bir süre sonra iş yerinde bulunan bir iple ortadan kayboldu. Baba Şenol Bayrak, oğlunu daha önceden psikolojik tedavi gördüğü için hemen aramaya başladı.

Babasının telefonlarına cevap vermeyen üniversite öğrencisi Faik Bayrak bir süre sonra telefonunu kapatınca baba Bayrak hemen jandarmaya ve köy halkına haber verdi. Gece geç saatlere kadar her yerde aranan Fatih Bayrak iş yerinden aldığı iple kendini beldeye bağlı Alaçam Köyünde yol kenarındaki bir ağaca asılı vaziyette bulundu.

Bayrakın cenazesi kılınan cebaze namazı nın arından toprağa verildi


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Rize ve çevresine sağanak uyarısı: Sıcaklıklar 4 derece artacak
YKS yerleştirme sonuçları açıklandı: Kayıt tarihleri belli oldu.
Balıkçılar “Vira Bismillah” için gün sayıyor: Gırgırlar 1 Eylül’de denize açılacak
Uydu frekansları değişiyor
TÜİK enflasyon verilerini açıkladı: Kira artış oranı belli oldu