Uçak Ambulansla Rize'den İstanbul'a Sevk Edildi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki bir hasta, uçak ambulans ile İstanbul Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahi servisinde tedavi gören Ezne Artar (77), nefes darlığı, çarpıntı ve genel durum bozukluğu bulunması, ileri özelleşmiş bakım ihtiyacı doğması ve ameliyatının yüksek riskli olması nedeniyle İstanbul Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kalp damar cerrahisi uzmanı Yrd. Doç. Dr. Şahin Bozok tarafından sevki uygun bulunan Artar, Trabzon Havalimanı'na gelen uçak ambulansla İstanbul Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Doğu’da Kuvvetli Yağış Uyarısı
Sağlık Bakanlığı’ndan İran’a 3 Tır Tıbbi İnsani Yardım
İsrail Başkonsolosluğu önünde silah sesleri
VAN'IN TUŞBA İLÇESİNDE 5,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU
Elektrik ve Doğalgaz Tarifelerine Yüz % 25 zam