TEM otoyolunun emniyet şeridine düşen aracın, diğer şeritlere geçmemesi olası başka bir kazayı önledi. Kazadan kısa süre sonra karayolları onarım ekipleri bariyerleri kapattı.
TEM otoyolu Seyrantepe yan yolda saat 14.00'da meydana gelen kazada, Fuat Kasap'ın kullandığı 34 TF 5509 plakalı otomobil Seyrantepe'den Aslantepe dönüşte virajı alamadı. Bu sırada açık bariyeri geçen sürücü, önce köprüye çarptı. Daha sonra 10 metreden TEM otoyoluna düştü. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Fuat Kasap'ın yardımına diğer araç sürücüleri koştu.
Araçtan çıkarılan yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan aracın çekici ile kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.
Görgü tanığı Kemal Ünal "Edirne istikametinden Ankara istikametine giderken otomobil bariyerleri aşarak 10 metreden TEM otoyoluna düşmüş. Sürücü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı" dedi.
Kazadan önce açık olan bariyerler karayolları onarım ekipleri tarafından kısa sürede tamir edildi.
İlk yorum yazan siz olun
Türkiye Haberleri
TCMB, Haziran 2026’da politika faizini yüzde 37'de sabit tuttu
LGS hazırlıkları başladı: Cuma günü okullar tatil edildi
Bilim ve Sanat Rize’de Aynı Çatı Altında Buluştu
AYM, süresiz nafaka düzenlemesini iptal etti
LGS Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı