Yunanistan açıklarında gemi kazası

Yunanistan açıklarında biri Türk bandıralı 2 kargo gemisi çarpıştı. 10 kişi kayıp.

Yunanistan sahil güvenlik yetkilileri kazaya karışan gemilerden birinin adının Pirireis olduğunu belirtti. Kazaya karışan diğer gemi ConSouth'ta ciddi bir hasar olmadığı ve 16 personelinin güvende olduğu açıklanırken Piri Reis'in 10 mürettabatının kayıp olduğu bildirildi.

Batan Piri Reis'in 17 kişilik Suriyeli mürettebatından yedisinin sağ kurtarıldığı, diğer 10 denizcinin kayıp olduğu ifade edildi. Kayatta kalan denizciler için havadan ve denizden arama çalışmaları başlatıldı.

Yunanistan Denizcilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada kazanın sabah saat 7'de, Mora Yarımadası'nın güneybatısında kıyıdan 125 kilometre açıkta meydana geldiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

LGS sonuçları açıklandı
KARADENİZDE YAĞMUR
Akaryakıt ve sigarada bu dönem ÖTV artışı yapılmayacak
Temmuz 2026 emekli zammı belli oldu
Haziran enflasyonu açıklandı: Emekli ve memur zamları belli oldu