"10 Takımın Hedefi Süper Lig"

"10 Takımın Hedefi Süper Lig"

Ligde 10 takımın Süper Lig yolunda iddialı olduğunu açıklayan Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Metin Kalkavan, transferde ince eleyip sık dokuyacaklarının işaretini verdi.

Bank Asya 1. Lig'de ilk yarıyı averajla ikinci sırada tamamlayan Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Metin Kalkavan, transferde ince eleyip sık dokuyacaklarının işaretinin verirken takıma direkt katkı sağlayacak oyuncular almak istediklerini söyledi.

Kalkavan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında iyi oyun ve iyi mücadele örnekleri ortaya koyduklarını belirterek, ''Kazandığımız veya kaybettiğimiz her maçta iyi mücadele ettik. Futbol olarak taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandık. Ancak bazı maçlarda eksik kaldığımız yanlar ortaya çıktı. İyi mücadele etmemize rağmen maçları lehimize çeviremedik. Ancak sonuç olarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdik'' dedi.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın değerlendirmeleri doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Kalkavan, ''Devre arasında transfer yapabilmek çok zor. Bunu geçmiş yıllarda acı tecrübe edindik. Geçmişte devre arasında kadromuza kattığımız oyunculardan yeterince faydalanamayınca hedeflerimizin dışında kaldık. Bu sezon bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Takıma direkt katkı sağlayacak oyuncular almak istiyoruz. Bu da biraz zaman alabilir. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar. Hocamızın isteği doğrultusunda transferleri bitirmeye çalışıyoruz'' diye konuştu.

Kalkavan, ikinci yarıdaki çekişmenin ilk yarıdan zor olacağını kaydederek, şunları söyledi: ''Bu lig son derece zor. Ligde ilk 10 içerisinde yer alan takımların Süper Lig hedefi var. Herkes bu hedef doğrultusunda ikinci yarı için hazırlanıyor. Bu yarışta bir adım önde olmak istiyorsak, birbirimize destek olarak mücadele etmeye devam etmeliyiz. Bu takımın en önemli hedefi Süper Lig'e yükselmek. Bunun için herkesin sabırla takımına sahip çıkmasını bekliyoruz.''


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.