3 İsim Rizespor'a Çok Yakın

3 İsim Rizespor'a Çok Yakın

Ç.Rizespor’un Fenerbahçe’den Serdar, Sivas’dan Kadir ve Orduspor’dan Ali Çamdalı’nın transferinde son aşamaya geldiği öğrenildi.

Beklenen transferleri henüz gerçekleştiremeyen Çaykur Rizespor’da bir süredir gündemde olan Fenerbahçe’den Serdar Kesimal için yeniden harekete geçildi. Aslen Rizeli olan ve geçen sezon Türkiye kupasında 8, ligde ise 5 olmak üzere toplam 13 maçta forma giyen Serdar için Fenerbahçe’ye resmi teklifin yapıldığı öğrenildi. 2 yıl önce Kayserispor’dan Fenerbahçe’ye transfer olup 25 kez milli olan Serdar ile Çalımbay’ında bir görüşme yaptığı ve başarılı defans oyuncusunun Yeşil-Mavili takıma gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Serdar’ın transferinin önümüzdeki hafta bitmesi bekleniyor.


ÇALIMBAY İSTİYOR
Çaykur Rizespor’un transfer etmek istediği yerli oyunculardan biri de Kadir Bekmezci. Belçika doğumlu olan gurbetçi oyuncu, Rıza Çalımbay’ın isteğiyle 2010 yılında Hacettepe’den Sivasspor’a transfer olmuştu. 3 sezondur Sivasspor’un formasını giyen ve geçen sezon ligde 32 maçta oynayıp başarılı bir performans ortaya koyan Kadir’in kulübeyle olan sözleşmesi sona erdi. Çalımbay’ın mutlaka alınmasını istediği Kadir Bekmeczi ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve Yeşil-Mavili takıma transferinin bir kaç gün içinde netleşmesinin beklendiği bildirildi.


İKNA EDİLDİ

Yeşil-Mavili takımın transfer listesinde olan Türkiye’deki gurbetçi oyunculardan biride Ali Çamdalı. Ali, Karserispor, K.Erciyes ve Kocaelispor’dan sonra 2011 yılında Orduspor’a transfer olmuştu. Ali Çamdalı’nın Süper Lig’den düşen Orduspor ile olan sözleşmesi ise sona erdi. Geçen sezon Süper Lig’de 33 maçta forma giyen 3 gol atan Ali Çamdalı ile yapılan görüşmelerde başarılı futbolcunun ikna edildiği ve transferinin son aşamaya geldiği öğrenildi. Çaykur Rizespor’un Sedar Kesimal, Kadir Bekmeczi ile birlikte büyük bir aksilik olmazsa Ali’yi transfer etmesi bekleniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.