4 Yıllık Hasret Bitecek

4 Yıllık Hasret Bitecek

Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Metin Kalkavan, Konyaspor karşılaşmasını değerlendirirken alınan beraberliğin galibiyet kadar önemli olduğunu ve 4 yıllık Süper Lig hasretine son vereceklerine inandığını söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de sahasında dün Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Metin Kalkavan, Konyaspor karşılaşmasını değerlendirirken alınan beraberliğin galibiyet kadar önemli olduğunu ve 4 yıllık Süper Lig hasretine son vereceklerine inandığını söyledi.

Kalkavan, yaptığı açıklamada, Konyaspor karşısında aldıkları beraberlikle galibiyet serisini sürdüremedikleri için üzgün olduklarını belirterek, ''Konyaspor, ligin en az gol yiyen takımı. Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Ancak maç hakemin verdiği kararlarla ön plana çıktı. Maçta hakemin verdiği ikinci penaltı ve kırmızı kart kesinlikle doğru değildi. İlk yarıda iki penaltı ile 2-0 geriye düşmek, bir kişi eksik kalmak şartları daha da zorlaştırdı'' dedi.

Konyaspor gibi bir ekibe karşı böylesine şartlarda 2-0 geride ve 50 dakika 10 kişiyle oynamanın kolay olmadığını ifade eden Kalkavan, ''Ancak ikinci yarıda çok iyi bir direnç sahaya yansıttık. 10 kişi geriden gelerek 2-2 beraberliği yakaladık. Kazanma adına çok ciddi pozisyonlarımız da vardı. Ancak kazanamasak dahi kaybetmeyerek rakibimizin bizi geçmesine izin vermedik. Konyaspor karşısında aldığımız beraberlik, galibiyet kadar önemli. Bunun değeri ilerleyen haftalarda çok daha iyi anlaşılacak'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor'da göreve geldiği günden bu yana hakem hatalarını konuşmadığını kaydeden Kalkavan, şöyle devam etti: ''Herkes hata yapabilir. Bizler de hata yapıyoruz. Ben sadece hakemlerden daha dikkatli olmalarını istiyorum. Önümüzde oynayacağımız 25 maçımız daha var. Önemli olan sahaya koyduğumuz mücadeleye devam etmek. Çaykur Rizespor olarak şu anda doğru yoldayız. Bu sezon sonunda 4 yıllık Süper Lig hasretimize son vereceğimize inanıyorum. Teknik kadromuz ve futbolcularımız bunu gerçekleştirmek için özveriyle mücadelelerini sürdürüyorlar. Buna taraftarımız ve camiamız destek versin. Hep birlikte başarının geleceğine inanır ve kenetlenirsek bu hedefimizin üstesinden geliriz.''

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.