500 Kişi Geliyorlar

500 Kişi Geliyorlar

Çaykur Rizespor ile Süper Lig'e çıkmak için kritik bir maça çıkacak Akhisar Belediyesporlu 500 taraftar Rize'ye geliyor.

Bank Asya 1. Lig'in son haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile Süper Lig'e çıkmak için kritik bir maça çıkacak Akhisar Belediyespor'u taraftarları Rize'de yalnız bırakmayacak. Yaklaşık 500 taraftarı otobüs ve uçaklarla Rize'ye geleceği bildirildi.

Akhisar Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Süper Lig yolunda son maçımıza, grubunuzun güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Bu çok önemli maç öncesi Forma Reklam sponsorumuz Köfteci Ramizler, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası destekleriyle ve kulüp olarak 3 adet çift katlı otobüs kaldırıyoruz. Sezon boyunca bu güne kadar taraftarlarımızı nasıl taşıdıysak bu günde taşıyacağız" dedi.

huseyin-eryuksel-akhisar-belediye-ve-genclik-spor-baskani.jpg

Akhisarspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Uz, Akigo Taraftarlar lideri Yalçın Utçu (Tatü), dernek binasında yaptıkları açıklamada, Çaykur Rizespor deplasmanına otobüs kaldırarak destek veren Köfteci Ramiz'e, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına ve Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel'e ve yönetimine teşekkür etti. Arabalar Yeni Belediye Hizmet Binasının önünden kalkacak ve 18 yaşından küçük taraftarların aileleriyle birlikte gelebilecekleri bildirildi. Taraftarların kimlik fotokopisiyle gelerek otobüse binecekleri kaybedildi.

 

nihat-uz-yalcin-utcu.jpg

 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.