Abdurrahim Albayrak Tuncay Şanlı ile görüştü

Abdurrahim Albayrak Tuncay Şanlı ile görüştü

Abdurrahim Albayrak, Bolton'da mutsuz olan Tuncay Şanlı'yla görüşüp, "Sana kapımız açık" dedi.

Ara transferde dört koldan çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Tuncay Şanlı'nın birkez daha gündeme geldiği ortaya çıktı... Yönetici Abdurrahim Albayrak'ın geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcuyla bir araya gelerek baş başa transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi.
FATİH HOCA SENİ ÇOK İSTİYOR

Sezon başında Wolfsburg'dan Premier Lig ekibi Bolton'a transfer olan fakat aradığı ortamı birkez daha bulamayan Tuncay'a transfer teklifinde bulunan Albayrak'ın, "İngiltere'de mutsuz olduğunu biliyoruz. Eğer Türkiye'ye dönmeyi düşünürsen sana kapımız sonuna kadar açık. Fatih hoca da seni takımında görmek istiyor" diye konuştuğu belirlendi.
"TEKLİFİNİZ BENİ GURURLANDIRDI"

Tuncay'ın ise Albayrak'ın bu teklifine teşekkür ettiği ve "Teklifiniz beni gururlandırdı. Fakat şu anda İngiltere'den ayrılmayı düşünmüyorum. Zaten istesem de UEFA kurallarına göre sezon sonuna kadar bir takıma transfer olmam mümkün değil" dediği öğrenildi.
SEZON SONU BİR DAHA

Abdurrahim Albayrak'ın yine de bu transfer için ısrarcı olduğu, Tuncay'la sezon sonunda birkez daha görüşmek için sözleştiği gelen bilgiler arasında. Fakat milli futbolcunun Fenerbahçe'den tepki görmekten çekindiği de ifade ediliyor.
28 LİG MAÇINA ÇIKABİLDİ

Özellikle Middlesbroug'dan ayrıldıktan sonra bir türlü dikiş tutturamayan Tuncay Şanlı, geride kalan 1.5 yılda Stoke, Wolfsburg ve Bolton formalarıyla 28 lig maçına çıkabildi.
SADECE 5 GOLÜ VAR

Bu maçlarda 5 gol atabilen Tuncay, Milli Takım'daki formasını da kaptırdı. Son zamanlarda aldığı kilolarla dikkatleri çeken tecrübeli futbolcu her şeye rağmen transferin gözde isimlerinden biri.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.