Abdürrahim Albayrak'tan İtiraf

Abdürrahim Albayrak'tan İtiraf

Abdürrahim Albayrak, taraftara seslendi ve "Samsunspor maçına gelsinler, gerçek Galatasaraya'ı görecekler" dedi

Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak, İstabul Büyükşehir Belediyespor yenilgisini değerlendirdi. Albayrak, " Futbolda böyle şeyler var. Biz de mağlubiyetle başladık, camia olarak biz bu işe inandık, futbolculara ve teknik heyete güveniyoruz, taraftarında şüphesi olmasın " dedi.

"TARAFTAR BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN"
Radyospor'a konuşan Abdürrahim Albayrak, sözlerine taraftara teşekkür ederek başladı; " Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmadılar. Geçtiğimiz cuma günü idmana gelerek ve Olimpiyat stadına gelerek bizi yalnız bırakmadılar. Samsunspor maçında da bizi yanlız bırakmasınlar" dedi.

"KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"
Abdürrahim Albayrak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirirken; " Maça çok iyi başladık. İlk 25 dakika mükemmel oynadık. Ama beklemediğimiz bir anda gol yedik. Futbolda böyle şeyler var. Mağlubiyetle başladık. Biz camia olrak bu işe inandık. Futbolculara ve teknik heyete güveniyoruzç Taraftarımızında şüphesi olmasın" dedi.

"FATİH HOCA FUTBOLCULARA 'OLABİLİR' DEDİ"
Albayrak, Fatih Terim'in futbolculara iyi yaklaştığını söylerken; " Fatih hoca oyunculara moral verdi, olabilir dedi. Bu yenilgiyi iş kazası olarak değerlendiriyoruz. Belediyespor'u da tebrik ediyorum. Taş gibi takım yapmışlar. Karamsarlığa gerek yok. Çok önemli işler yapıyoruz, tüm ekip çok özverili çalışıyoruz. Güzel işlere imza atacağız. Samsunspor ve Kardemir Karabükspor maçlarında görmek istediğimiz Galatasaray'ı göreceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz takdirde başarı gelecektir. Herşeyde bir hayır vardır, bu yenilgi hayırlı olur inşallah " dedi.

"FATİH HOCA TÜM OYUN PLANINI ARDA TURAN ÜSTÜNE KURMUŞTU"
Galatasaray, Atletico Madirid'e giden Arda Turan'ı arar mı sorusuna Albayrak şu şekilde cevap verdi; " Arda Turan giderken Fatih hoca tüm oyun planımı onun üzerine kurdum demişti. O gittikten sonra çalışmalar ona göre oldu. Riera oyuna girdiği zaman daha iyi bir Galatasaray olacak. Hoca ister istemez Eboue'yi sok kanatta oynattı. Riera oraya geldiğinde hocanın kafasındaki oyun planı daha iyi uygulanacak " dedi.

"BAROS ÇOK DEĞERLİ BİR OYUNCU"
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında beklenen performasnsı gösteremeyen Milan Baros hakkında da açıklamalar yapan Albayrak; " Milan Baros çok değerli bir oyuncu. Geçmişte çok iyi maçlar çıkardı. O günlere geri dönmesini umuyoruz. Hocamızda güvendiki sahaya çıkardı onu " dedi.

Abdürrahim Albayrak son olarak Galatasaray taraftarına seslenerek; " Taraftarımız Samsunspor maçına gelsinler, gerçek Galatasaray'ı görecekler " diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.