Akhisar Belediyespor 3 Rizespor 0 maç özeti ve golleri

Akhisar Belediyespor 3 Rizespor 0 maç özeti ve golleri

Çaykur Rizespor deplasmanda karşılaştığı Akhisar Belediyespor'a 3-0 yenildi.

6. haftadaki 4-0'lık Kayseri Erciyesspor mağlubiyetinden 11 hafta sonra Çaykur Rizespor, bu kez Manisa'da Akhisar önünde bozguna uğradı. Karşılaşmayı 3-0 kaybeden Yeşil Mavililer 12. haftada deplasmanda Karşıyaka'yı 4-2 mağlup ettikten sonra 5 haftadır galibiyete hasret kaldı.

Karşılaşmada birçok posizyonu gole çeviremeyen ve Rize'ye sahayı dar eden evsahibi ekip Akhisar'a 3 puanı getiren golleri Sertan, Anıl ve Mert kaydetti.

24. dakikada Emrah'ın sağdan cezasahası içeirsine ortaladığı topa bomboş posizyonda kafayla dokunan Sertan takımını 1-0 öne geçirdi. 41. dakikada ise bu kez soldan Anıl ile gelen Akhisar, sol çaprazdan cezasahası içerisine giren Anıl'ın ileri çıkan Mehmet Ali'yi fena halde avlamasıyla farkı ikiye çıkardı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan evsahibi ekip karşılaşmanın 71. dakikasında Emrah'ın sağdan ortasında Mert'in Çaykur Rizesporlu defans oyuncularının üzerinden yükselerek vurduğu kafayla farkı 3'e çıkaran Akhisar 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşmanın 88. dakikasında ise Jallow'un şutu üst direkten geri döndü.

Akhisar Belediye Gençlik ve Spor önünde Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, sürpriz bir şekilde kaleci Ramazan'ı 18 kişilik kadroya almazken kaleyi Mehmet Ali korudu. Yeni transferlerden Fahri Tatan, 60. dakikada yerini başka bir yeni transfer olan Ramazan'a bıraktı.

Akhisar mağlubiyetiyle 30 puanda kalan Çaykur Rizespor gelecek hafta Gaziantep'te Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un konuğu olacak.

Akhisar Belediyespor 3 Rizespor 0 Maç özeti ve golleri. Akhisar Belediyespor Rizespor Maç özeti izle. Akhisar Belediyespor Rizespor 3-0 Mağlup etti. Akhisar Belediyespor 3 Rizespor 0 Maç özeti ve golleri izle. Akhisar Belediyespor Rizespor Maç özeti izle. Akhisar Belediyespor 3 Çaykur Rizespor 0 Maç özeti izle. Rizespor deplasmanda ağır yara aldı. Akhisar Belediyespor 3 Çaykur Rizespor 1 Maç özeti hd izle. Rizespor deplasmanda ağır yara aldı. Rizespor Akhisar Belediyespor'a 3-0 yenildi. Akhisar Belediyespor 3 Rizespor 0 Maç Özeti ve Golleri. Akhisar Belediyespor ile Rizespor Karşı karşıya geldi. Akhisar Belediyespor Rizespor'u mağlup etti. Akhisar belediyespor Rizespor Maç özeti izle. Akhisar belediyespor Rizespor Maç özeti ve golleri. Akhisar Belediyespor evinde Rizespor'u yendi. Akhisar Belediyespor 3 Rizespor 0 maç özeti izle. Akhisar belediyespor Rizespor ile karşı karşıya geldi. Akhisar Beldiyespor 3 Rizespor 0 maç özeti ve golleri izle. Akhisar Belediyespor Rizespor'a karşı üstünlük sağladı. Akhisar Belediyespor 3 golle 3 puanı aldı. Akhisar Belediyespor 3 Rizespor 0 Maç özeti ve Golleri HD izle. Akhisar Belediyespor 3 Rizespor 0 Maç özeti ve golleri. Akhisar belediyespor Rizespor. Akhisar Belediyespor 3 Rizespor 0 MaÇ özetini izle.Akhisar belediyespor Rizespor Maçının özeti. Akhisar Belediyespor 3 Rizespor 0 Maç golleri izle.Akhisar belediyespor Rizespor Maç özeti. Akhisar Rizespor'u yendi. Akhisar Belediyespor Rizespor'u 3-0 mağlup etti. Akhisar Belediyespor Rizespor maçını izle. Akhisar belediyespor Rizespor Maç özeti



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.