ALİM GÜREŞ ŞAMPİYONU SPORCUSUNU TEBRİK ETTİ

ALİM GÜREŞ ŞAMPİYONU SPORCUSUNU TEBRİK ETTİ

ÇAYKURSPOR KULÜBÜ BAŞKANI YUSUF ZİYA ALİM, GÜREŞ ŞAMPİYONU SPORCUSUNU TEBRİK ETTİ

Çaykur Genel Müdür ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya ALİM, geçen hafta Sakarya Serdivan Spor salonunda düzenlenen, Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında, 87 kiloda Türkiye üçüncülüğüyle bronz madalya kazanan Mehmet Ali Küçükosman’ı makamında kabul ederek, başarı plaketiyle birlikte Çaykur çay çeşitlerinden hediye etti. 

caykur-23.jpg

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası da, 87 kiloda Türkiye üçüncüsü olan, Çaykurspor Güreş Kulübü Sporcusu eğitimci Mehmet Ali Küçükosman’ın, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya Alim’i, elde etmiş olduğu bronz madalya ile birlikte ziyaretine, Çaykurspor Kulübü As Başkanı Mahir Bibereoğlu, Çaykurspor Kulübü Güreş Teknik Direktörü Rüstem Koyuncu ve Çaykurspor Kulübü Müdürü Bayram Ali Kavalcı’da eşlik ettiler. 

Şampiyon güreşçiyi tebrik kabulünde konuşan, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya ALİM, “Rize’mize, Çaykurspor kulübümüze ve ailenize kazandırmış olduğun bu başarının devamında inşallah gelecek aylarda gerçekleşecek olan şampiyonalarda altın madalya kazanma başarısını da elde edeceğinize inanıyorum.  Ata sporumuz olarak ülkemize en çok altın madalya kazandıran güreş sporumuzu çok önemsiyoruz. Türkiye’nin en eski güreş kulüplerinden olan Çaykurspor güreş kulübümüz geçmiş yıllarda ülkemize kazandırmış olduğu, çok önemi şampiyonluklar her kulübe nasip olmamıştır. Çaykurspor güreş Kulübümüz tarihinde, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonlarını çıkartan, bugün Türkiye Güreş Federasyonu Süper liginin önemli takımlarından birsidir. Kulüp olarak alt y7apısı çok güçlü olan ve yakın gelecekte hizmete girecek olan yeni modern güreş tesisleriyle, Ata sporumuz Türk güreşine gerek uluslararası müsabakalarda, gerekse yurt içi şampiyonluklarda çok daha büyük başarılar elde etmenizi diliyorum. “dedi.  

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.