Ankara'da Maç Sonrası Açıklamalar

Ankara'da Maç Sonrası Açıklamalar

PTT 1. Lig'in 15. haftasında deplasmanda ligin sonuncusuna yenilen Ç.Rizespor'da teknik Direktör Engin Korukır, "Fazla pozisyon üretemedik. Kaybettik, ders çıkarmamız lazım dedi.

Ç. Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, 2-1 kaybedilen Ankaragücü karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamada mücadelesinden dolayı MKE Ankaragücü'nü tebrik ederek, "Bizden daha iyi oynayarak maçı kazandılar" şeklinde konuştu.

Korukır, MKE Ankaragücü'nün 3 puanı hak etiğini kaydederek, "Oyunun yüzde 60 kontrolü bizde gibi gözüktü ama ilk yarı taç atışından ve ikinci yarıda ise kontra ataktan yediğimiz goller nedeniyle dengemizi bozdu. Fazla pozisyon üretemedik. Ankaragücü futbolcuları iyi bir mücadele göstererek, hak ettikleri 3 puanı aldılar, ders çıkarmak lazım" ifadesine bulundu.

Ç.RİZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Ç.Rizespor'lu futbolcu Onur Güney de, konuşacak bir şey olmadığını ve çok kötü bir maç çıkarttıklarını belirtti.

Ç.Rizespor'lu bir başka futbolcusu Orhan Ovacıklı da, erken yedikleri gole morallerinin ve dengelerinin bozulduğunu vurgulayarak, "Ankaragücü bizden daha istekli oynayarak kazandı" ifadelerini kullandı.

ANKARAGÜCÜ CEPHESİ

Maç sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, hak ettikleri bir galibiyeti aldıklarını söyleyerek, "Maçı kazanacağımıza aşırı derecede inanmıştık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Yüreklerini ortaya koydular, aslanlar gibi mücadele ettiler, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu galibiyetle üzerimizdeki baskıyı attık" dedi.
Kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Kaplan, galibiyeti maçı izlemeye gelen taraftarlara armağan etti.

ANKARAGÜCÜLÜ FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Ankaragücü'nde ilk golü kaydeden Bilal Gülden ise maça çok iyi başladıklarını belirterek, "Golü de erken bulduk. Arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Oyunun bazı pozisyonlarda 1 kişiye 3 kişi baskı uyguladık" dedi.

Timur Bayram Özgöz de, iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyerek, "Bugünkü maçta bunu ortaya koyduk" diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.