Ankaragücü:0 Galatasaray:3 Maç Özeti Ve Golleri

Ankaragücü:0 Galatasaray:3 Maç Özeti Ve Golleri

Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta maçında Galatasaray zor günler geçiren Ankaragücü'nü 3-0'lık skorla mağlup ederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetine ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta maçında Galatasaray, Ankaragücü deplasmanına konuk oldu. Ankara 19 mayıs Stadı'nda oynanan maçı Galatasaray 3-0'lık skorla kazandı ve bu sezon deplasmanda ilk galibiyetine ulaştı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Jan Rajnoch (kendi kalesine), 20. dakikada Kazım Kazım ve 85. dakika Milan Baros (penaltı) kaydetti.

İlk deplasman galibiyetini almak isteyen Galatasaray 20 dakikada bulduğu gollerle Ankaragücü karşısında büyük bir avantaj yakaladı. Oyuna sonradan giren Baros attığı golle maçın skorunu belirledi ve sarı-kırmızılılar sezonun ilk deplasman galibieytine ulaştı. Ayrıca Ankaragücü maçında 3000. golü arayan Galatasaray bu golü Rajnoch'un ters vuruşuyla buldu.



Bu galibiyetin ardından ise Galatasaray 10 puana ulaşırken; Ankaragücü 1 puanda kaldı.

Milli maçlar nedeniyle verilecek aranın ardından Ankaragücü, Trabzonspor deplasmanına konuk olurken; Galatasaray sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.