Ardeşen GSK Yıktı Geçti!

Ardeşen GSK Yıktı Geçti!

THF Bayanlar Süper Liginin 16. Haftasında, Kendi Evi ve Seyircisi Önünde Yeni Mahalle Belediyespor’u Ağırlayan Ardeşen GSK Karşılaşmadan 29-26 Galip Ayrıldı. Ardeşen GSK’lı oyuncular, Teknik Ekip ve Taraftar Maç Sonrası Ankara Havası Oynayarak Galibiyetlerini Kutladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Süper Liginin 16. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı.
 
Bu Hafta Kendi Evi Ve Seyircisi Önünde Ankara Ekibi Yeni Mahalle Belediyespor’u Ağırlayan Karadeniz Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Karşılaşmadan 29-26 Galip Ayrılarak Puanını 4’e Yükseltti.
 
Ardeşen GSK’lı oyuncular, Teknik Ekip ve Taraftar Maç Sonrası Ankara Havası Oynayarak Galibiyetlerini Kutladı.
 
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Kapalı Spor Salonunda Oynanan Karşılaşmanın İlk Yarısı da 15-09 Ardeşen GSK Üstünlüğünde Tamamlanmıştı.

 
TARAFTAR SALONA SIĞMADI!
 
Sezon Başından bu Yana Hentbol Camiasında Büyük Yankı Uyandıran Ardeşen GSK Taraftarı, Bu Haftaki Karşılaşmada Salona Sığmadı. 3 Binden Fazla Taraftar Salonu Hınca Hınç Doldururken, Çok Sayıda Taraftar Karşılaşmayı Merdivenlerde ve Ayakta Oturarak İzledi.
 
Karşılaşmayı Ayrıca, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen GSK Başkanı Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Yeni Mahalle Belediyespor Başkanı Mesut Bolatcan ve davetliler izledi.
 
ANKARA EKİBİNİ, ANKARA HAVASI İLE UĞURLADILAR!
 
Maç Sonrası Tribünlerden Salona İnan yüzlerce Ardeşen GSK Taraftarı ‘Ankara’nın Yolları’ İsimli Şarkı Eşliğinde Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak, Takım Kaptanı İlke Şen ve Oyuncuları Karşılaşrına Alarak Bir Süre Ankara Havası Oynadılar.


 
Ardeşen Gençlik Spor Kulübü: 29 – Yenimahalle Belediyespor: 26
 
Salon: Ardeşen Meslek Yüksek Okulu
 
Hakemler: Mahmut Boyraz, Ebubekir Boyraz
 
Ardeşen Gençlik Spor Kulübü: Jelena, (Serpil), Rüveyda 3, Neslihan 7, Mesude 3, Mehtap 5, Buket 6, İlke 4, Yasemin, Çiğdem 1
 
Yenimahalle Belediyespor: Öznur (Funda Uçar) (Nur Elif), Esra 3, Gülay 4, Ayşe Ceren 2, Nergiz 3, Funda Karabay 6, Anastatia 1, Elif Esin 1, Beyza 5, Elif Sula 1
 
İlk yarı: 15-9
 
İki dakika cezası alanlar: Rüveyda (2), İlke, (Ardeşen Gençlik Spor Kulübü), Esra, Elif Sula, Nergiz, Ayşe Ceren (Yenimahalle Belediyespor)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.