Ardeşen GSK'da Muratpaşa Hazırlıkları Sürüyor!

Ardeşen GSK'da Muratpaşa Hazırlıkları Sürüyor!

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Lig Rize Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Çalışmalarını Çift İdman Yaparak Sürdürüyor...

 Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda sürdürülen çalışmalar günde çift idman kondisyon ve teknik taktik çalışmaları ile sürüyor.

Babasının vefatından ötürü çalışmalara bir süredir katılamayan Hüsnü Kemal Durak'ta Ardeşen'e gelerek çalışmaları yardımcıları Şevki Demiroğlu ile Osman Nuri Yazıcı eşliğinde sürdürüyor.

Bu arada milli takım kampında bulunan Pivot Neslihan Yakupoğlu'da kmapın tamamlanması ile birlikte Ardeşen'e dönerek takıma katıldı.
Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan teknik direkötür Hüsnü Kemal Durak, "Ardeşen Gençlikspor olarak lig'e verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Önümüzde 17 Ekim 2012 günü deplasmanda oynayacağımız ve çok önemli gördüğümüz Antalya Muratpaşa Belediyespor karşılaşması var. Bu karşılaşmadan da puanlarla dönerek 21 Ekim 2012 Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Ankara ekibi Çankaya Ankaspor için hazırlanacağız. Önümüzde 12 günlük bir zaman var. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirip taraftarımıza galibiyet sevincini yaşatmak istiyoruz." dedi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.