Ardeşen’den Galibiyetle Kapanış

Ardeşen’den Galibiyetle Kapanış

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, ligin son ve prestij değerindeki maçını da kazarak elde etmiş olduğu 4.lük derecesini taçlandırdı.

Türkiye Hentbol Federasyonu, Bayanlar Süper Liginin 2012-13 Sezonu bugün oynanan karşılaşmalarla sona erdi.  Ligin son maçında Kastamonu Araç Belediyesini ağırlayan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, karşılaşmadan 26-25 galip ayrılarak elde ettiği 23 puan ile tarihinin ilk Süper Lig serüvenini 4. sırada tamamladı ve Avrupa Kupası maçlarına katılacak son takımın belirleneceği play-off maçı oynamaya hak kazandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Meslek Yüksek Okulu kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da 13-12 Ardeşen GSK üstünlüğünde tamamlandı.

Salon Tıka-Basa Doldu!

Ligin son karşılaşması olması dolayısıyla salonu hınca hınç dolduran taraftar görevini bir kez daha yerine getirdi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Hemşin Kaymakamı Faruk Erdem, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Rauf Kemal Ural, Ardeşen GSK Başkanı Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Daire Amirleri, Oda Başkanları, STK Temsilcilerinin de İzlediği Karşılaşmayı 3 Bin Dolayında Taraftar İzledi.

Kastamonu Araç Ekibinden, Taraftara Jest!

Kastamonu Araç Belediyespor’lu Hentbolcular maç öncesi taraftara küçük bir jest paptı. Kastamonu İlinin Meşhur Çekme Helvasının yer aldığı minik hediye paketlerini taraftara fırlatarak tatmalarını isteyen Araç Belediyespor’lu hentbolcular taraftardan alkış aldı.

Vali Çakır, Sporcuları ve Taraftarı Tebrik Etti!

Karşılaşmayı İzlemeye Gelen Rize Valisi Nurullah Çakır ve protokolde yer alan isimler, maç sonrası Ardeşen GSK ve Araç BSK’lı sporcular ve teknik ekibin yanına giderek tebrik ve geçmiş olsun dileklerini iletti.


Vali Çakır, daha sonra Ardeşen GSK’lı ve Araç BSK'lı yönetim, teknik ekip ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra salondan ayrıldı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.