Atmaca Horoz ile Şansızlığını Kıracak

Atmaca Horoz ile Şansızlığını Kıracak

Bank Asya 1. Ligde bu sezon deplasmandaki başarısını evindeki karşılaşmalarda bir türlü gösteremeyen Çaykur Rizespor, Denizlispor engelini aşarak evinde de başarılı bir periyot yakalamak istiyor.

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, Denizlispor maçını kazanarak iç sahada da başarılı bir grafik yakalamak istediklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, ligde deplasman takımı görüntüsünde olduklarını belirterek, ''Deplasmanda oynadığımız 5 maçta 4 galibiyet alarak 12 puan topladık. İç saha maçlarında ise 5 maçta 8 puan toplayabildik. Sahamızda iyi mücadele ortaya koyduk ancak kazanmakta sıkıntı çektik. İçerde dışarda her maç çok koşan mücadele eden bir takımız. Hiç bir maçı bırakmıyoruz. Ancak özellikle iç saha maçlarında futbolun şansızlıklarını yaşadık'' dedi.

Denizlispor karşılaşması ile iç saha şansızlıklarını kırmak istediklerini ifade eden Ferah, ''Artık iyi futbolumuzun karşılığı olan 3 puanı almalıyız. Denizlispor maçını kazanarak iç sahada da başarılı bir grafik yakalamak istiyoruz. Deplasmanda yakaladığımız puan ortalamasını kendi sahamızda da tutturabilirsek çok iyi yerlere geleceğimize yürekten inanıyorum'' diye konuştu.

Takımın oynadığı oyunun taraflı tarafsız herkesi memnun ettiğini kaydeden Ferah, şöyle devam etti: ''Camia olarak herkeste bir inanç belirtisi var. Başarının yarısı inanmaktan geçer. Taraftarımız da takımlarına inanıyor, güveniyor. Ancak maçlarda beklenen seyirci topluluğunu oluşturamadık. Taraftarımızın desteğini, futbolculara inandıklarını artık tribünde göstermesini istiyoruz. Taraftarsız maçlar takımlar için zordur. Onların gücü ile daha iyi işler yapmak istiyoruz.''

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.